Днес са обявени за положителни на COVID-19 нови 7 работници във

...
Днес са обявени за положителни на COVID-19 нови 7 работници във
Коментари Харесай

Нови 7 положителни проби на коронавиирус в Доспат

Днес са оповестени за позитивни на COVID-19  нови 7 служащи във компания за произвеждане на плетиво в Доспат , оповестяват от Регионална здравна ревизия - Смолян (РЗИ). Те са сложени са на 28-дневна домашна изолираност и са в непрекъсната връзка с персоналните си лекари.
Под карантина за 14 дни са сътрудниците им, с които са били в контакт.  На компанията са предписани засилени противоепидемични ограничения и цялостна стерилизация на пространствата. Мъж на 61 година от Смолян, който е на лекуване в инфекциозното поделение на регионалната болница, също е положителен на новия вирус. Специалисти от РЗИ изследват контактните му лица.
Припомняме, че преди 3 дни притежателят на „ Нитекс “ в Доспат Сергей Чаушев нае частна лаборатория, с цел да изследва всичките си близо 200 служащи и чиновници. Той предприе мярката откакто в общината пламна коронавирусна зараза. Заразата се популяризира първо във фабриката за играчки, предопределени за шоколадови яйца.
„ Имаше терзания в колектива, по тази причина взехме решение да създадем обзор на всички служащи, с цел да е ясно какво е ситуацията. Основно това е за спокойствието на хората, да стартираме да преодоляваме тази рецесия, която е основна за нашия район “, разяснява тогава притежателят на фабриката за произвеждане на плетени дрехи, надявайки се на положителни резултати. „ Ние сме подхванали всички ограничения – дезинфектанти, маски, отдалечихме работните места едно от друго. Мерим температурата по два пъти дневно с тези отдалечени термометри, които не постоянно дават прецизен резултат, само че въпреки всичко е някаква информация “, добави Чаушев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР